RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Харків'янам потрібно пояснити суть воєнного стану - Грановський

Народний депутат Олександр Грановський закликав депутатів Харківської міської ради пояснити жителям міста і області особливості режиму воєнного стану.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Важливість роз'яснення Грановський зрозумів після зустрічі з викладачами шкіл і лікарями Харкова, яка відбулася 27 листопада (Харківська область потрапила до переліку 10 регіонів, в яких було введено військовий стан) - депутат зрозумів, що люди знаходяться в повній впевненості, ніби їх квартири можуть відібрати для потреб армії, днями закриються школи і дитячі сади, а їхні діти не зможуть виїхати за межі міста.

"Вчора зустрічався в Харкові з викладачами шкіл і лікарями. На особистому досвіді переконався в силі антидержавної і антилюдської пропаганди, спрямованої на досягнення єдиного результату - змусити городян нервувати і створити почуття ненависті по відношенню до всіх, хто заважає окремим горе-політикам заробляти свої електоральні дивіденди ", - пише Олександр Грановський.

Для того, щоб припинити поширення чуток і помилкових інтерпретацій, Олександр Грановський звернувся до депутатів Харківської міської ради з проханням знайти час для того, щоб пояснити жителям міста і області всі особливості режиму воєнного стану.

"Для жителів окремих областей, в яких запроваджено відповідний режим, нічого не змінилося за станом на сьогоднішній день і, впевнений, не зміниться. Голосування Верховної Ради надало президенту можливість своєчасно реагувати у разі виникнення нових актів агресії як на суші, так і на воді, і мова йде про ризики абсолютно конкретні, а не абстрактні. На поточний момент ніхто не обмежив свободи і права ні харків'ян, ні жителів інших міст - крапка. Ніхто не відбирає майно, ніхто не відстежує дзвінки, ніхто не зупиняє на кордоні, ніхто не закриває школи, ніхто і не збирався ", - коментує Олександр Грановський.

Він упевнений, що проінформувати населення і правильно пояснити те, що відбувається - потрібно і депутатам Верховної Ради, і народним обранцям в регіонах, і органам місцевої влади.