Блогер прокоментував купівлю мером Глухова Терещенко будинку під Києвом за мільйони гривень

Купівля Мішелем Терещенко будинку під Києвом свідчить про те, що він остаточно вирішив виїхати з Глухова.

У цьому впевнений блогер Павло Панков, про що він написав на сторінці в Facebook.

Панков нагадав, що Терещенко купив будинок в Віті-Поштовій за 5,4 млн гривень.

«Терещенко плювати з високої гори на Глухів і на те, що тут відбувається. Він остаточно «забив» на нас і на наше місто. Як доказ - покупка Мішелем будинку під Києвом! Напередодні Нового року за 5,4 млн гривень Терещенко купив будинок в селі Віта-Поштова. Звідти до Глухова - 336 кілометрів. Не дуже зручно буде їздити меру на роботу ... Але про що це я? Він і не планує виконувати свої обов'язки », - написав блогер.

«Для нас, жителів Глухова, Мішель Терещенко - це не просто розчарування. Це зрада людей, які довірили йому місто. Сьогодні він продав бізнес, квартири в столиці, купив будиночок, напевно, встановив там камін - і радіє життю. Йому ж не треба кожен день їздити розбитими глухівськими дорогами. Не треба мерзнути в університеті. Не треба віддавати майже всю пенсію за комуналку», - пише Панков.

Блогер нагадав, що Терещенко відмовився від посади мера і не виходить на роботу.

«Мішелю Терещенко, при якому в 2015 році голосували люди, абсолютно наплювати на те, що буде з містом. "Я втомився, я йду", - ось і вся робота француза Мішеля Терещенка в Глухові. Не хоче працювати - не приходить на роботу. Правда, у глухівчан, які довірили йому це місце, він дозволу не питав. Цікаво, хто отримує його зарплату?», - резюмував Панков.

Як відомо, в кінці 2018 року мер Глухова Мішель Терещенко повідомив про істотні зміни в декларації - він заплатив за будинок і ділянку в Віті-Поштовій 5,44 млн грн.

Раніше Терещенко подав у відставку з поста мера міста. Але заяву про відставку досі не розглянуто на сесії міськради.