RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

"Губернатор Гайдай не виконав обіцянки": в Луганській області відбувся черговий мітинг підприємців

У четвер, 14 травня, в Сєвєродонецьку знову вийшли на протест підприємці ринків промислових товарів з Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного.

Про це повідомляє ТРК Донбас.

За останні кілька днів це третій мітинг представників малого бізнесу під Луганською обласною державною адміністрацією. Два дні тому підприємці вимагали відкриття непродовольчих ринків. Делегацію мітингувальників прийняв голова ОДА Сергій Гайдай і пообіцяв, що через день проблема буде вирішена на рівні Кабінету міністрів і 15 травня ринки відкриють. Але обіцяного губернатором рішення в Києві прийнято не було, і більше сотні людей знову зібралися на центральній площі Сєвєродонецька.

"Сергій Гайдай обіцяв, що рішення по наших ринків буде прийнято завтра. Завтра настало, але позитивного рішення немає. На мітинг знову вийшли підприємці з Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька. Нам потрібна робота, нам потрібно годувати свої родини. А годувати порожніми обіцянками нас не треба", - розповів підприємець з Рубіжного Анатолій.

Підприємець з Лисичанська Валентин Петренко підняв питання скасування плати за патент на час карантину, а також звернув увагу, що вимагаючи ввести температурний скринінг на вході на ринках, цього ж не вимагають у великих мережевих магазинах.

"Чомусь в супермаркети в Рубіжному можна зайти і не поміряти температуру, а на ринок не можна. Що, на думку губернатора, хворі з температурою будуть ходити тільки на ринок?", - заявив він.

Сергій Гайдай прийняв представників мітингувальників у себе в кабінеті і пообіцяв, що через два дні питання буде вирішене.