RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

На Харківщині цього року завершать "Велике будівництво" мосту через Сіверський Донець

На трасі Н-26 повним ходом йдуть роботи з середнього ремонту мосту через річку Сіверський Донець. Відновлення штучної споруди, що виконують у межах Програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", планують завершити цього року, повідомляє пресслужба Харківської ОДА.

Міст розташований на виїзді з міста Чугуєва у напрямку села Малинівка. Наразі дорожники виконують роботи з ремонту опор та прогонових будов та влаштування конусів споруди.

"На об’єкті вже провели демонтаж мостового полотна та огороджень, провели армування та бетонування монолітної накладної плитки. Також влаштували опалубку для нових тротуарів", - розповів начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв.

Довжина штучної споруди - 108,94 погонних метри. Міст збудований у 1989 році, з того моменту його жодного разу капітально не оновлювали. Ремонт моста через Сіверський Донець розпочали у лютому цього року за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Харківська ОДА попередила водіїв, що під час ремонту рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі за допомогою світлофорного регулювання.

Нагадаємо, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенкоповідомив, що у планах програми на цей рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.