RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського оновило центральну лікарню Івано-Франківська

У четвер, 10 червня, в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" відбулось відкриття нового сучасного відділення екстреної медичної допомоги Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні.

Про це повідомивголова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук.

"У новому відділенні встановлено систему вентиляції та кондиціонування, систему водопостачання та каналізації, влаштовано перекриття даху. Також проведено внутрішні опоряджувальні роботи, встановлено бокс для автотранспорту, утеплено фасад та проведено благоустрій навколишньої території. Всі роботи виконано на високому рівні", - розповів очільник області.

Він зазначив, що вартість будівництва сягала понад 16 млн грн. За кошти державного бюджету лікарня також отримала потужний рентген-апарат та УЗД-апарат.

За словами Андрія Бойчука, оновлення медичних закладів області є важливим завданням, яке ставить Президент України.

"Люди мають отримувати якісні медпослуги. А для висококваліфікованого медичного персоналу потрібні комфортні умови, щоб вчасно та професійно допомагати пацієнтам. Президентська програма "Велике будівництво" робить великий внесок у розвиток медицини на Прикарпатті. Це далеко не перша лікарня, в якій вже відбулись позитивні зміни, і роботи надалі будуть продовжуватись", - додав голова Івано-Франківської ОДА.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що в 2021 році по всій Україні планують створити 177 сучасних приймальних відділень лікарень.