RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На Житомирщині показали, як виглядає "Велике будівництво" прозорого офісу у маленькому містечку

У місті Баранівка Житомирської області вже незабаром буде завершене будівництво сучасного ЦНАПу. Особливістю споруди, яка зводиться у невеликому містечку, стане те, що це буде будівля за типом "Прозорого офісу" із блокованими приміщеннями торгово-тренінгового центру.

Роботи ведуться у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Житомирська ОДА.

"Проєктом передбачено будівництво споруди, яка складатиметься із двох блоків: у першому буде розміщено ЦНАП, у другому – торгово-тренінговий центр", - розповіли в облдержадміністрації.

Станом на зараз уже виконуються роботи з влаштування сходових клітин, мереж електропостачання та вентиляції.

Будівництво ЦНАПу у Баранівці почали ще у 2018 році. У 2020 році роботи там продовжили у рамках програми "Велике будівництво" за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість проєкту – 53 млн грн.

У 2021 році в Житомирській області вже відкрито ЦНАПи у Ружинській територіальній громаді, місті Бердичів, смт Нова Борова та Житомирі.

Раніше заступник голови Офіса президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що розбудову соціальної інфраструктури цього року буде продовжено у масштабах усієї країни.