RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

За програмою Зеленського у Запоріжжі відновлять важливий басейн, який не могли доробити 5 років

У Школі вищої спортивної майстерності (ШВСМ) в Запоріжжі до кінця року в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" має бути завершена реконструкція плавального басейну.

Про це повідомляє Запорізька ОДА.

Реконструкція басейну школи, історія якої налічує понад півстоліття, триває вже п'ять років. До кінця року в рамках "Великого будівництва" ремонт басейну повинен бути завершений. Про це заявив голова Запорізької ОДА Олександр Старух, ознайомившись зі станом об'єкта.

Крім цього, після проведення коригування проєкту було прийнято рішення реконструювати будівлю ШВСМ повністю.

За час існування школи її тренувальною базою скористалося понад 80 тисяч жителів Запоріжжя та околиць. Серед її вихованців чимало чемпіонів і призерів олімпійський ігор, переможців світових, європейських і національних першостей.

Крім плавання, в ШВСМ представлені також численні секції з інших видів спорту, серед яких: бокс, атлетична гімнастика, пляжний волейбол, греко-римська боротьба і багато інших.

Нагадаємо, нещодавно заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив про старт програми "Здорова Україна", однією зі складових якої є розвиток спортивної інфраструктури. Також у 2021 році в рамках "Великого будівництва" в усіх регіонах України має бути побудовано і реконструйовано 80 стадіонів і 29 басейнів.