RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Велике будівництво" траси Київ-Бориспіль не припиняється навіть вночі - фото

У мережі показали, як відбувається ремонт траси Київ-Бориспіль на Київщині (кілометр 31). Дорогу до головного міжнародного аеропорту України "Бориспіль" відновлюють цілодобово у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" згідно з міжнародними стандартами.

Фото поділився Юрій Голик у Facebook.

Завершити роботи планують до 20 серпня цього року.

17-кілометрова дорога Київ-Бориспіль є частиною міжнародної траси М-03 Київ – Харків – Довжанський.

Окрім відновлення дорожнього покриття, проєкт передбачає встановлення системи відеоконтролю, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом та контролю за станом покриття, заміну опор освітлення та встановлення LED-освітлення. Для контролю за перевантаженням встановлять майданчик зважування-в-русі.

Підтримувати дорогу у належному стані шляхом експлуатаційного утримання стало неможливо, тому було вирішено відновити увесь шлях до аеропорту "Бориспіль". Останній раз дорогу ремонтували в 2004 році.

Нагадаємо, заступник голови Офісу президента, координатор президентської програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко раніше зазначив, що після ремонту дорожнє покриття на ділянці Київ-Бориспіль слугуватиме щонайменше 10 років.