RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського "реанімує" найбільш знищену дорогу Тернопільщини - фото

На Тернопільщині розпочався ремонт найбільш знищеної дороги регіону Гримайлів — Сатанів. Роботи будуть проведені у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє у Facebook Укравтодор.

"Подекуди маршрут Гримайлів — Сатанів залишився без твердого покриття: основа повністю втратила несучу здатність, і асфальтобетон зруйнувався", — зазначається у повідомленні.

Ділянка від Гримайлова до межі з Хмельниччиною пролягає через заповідник "Медобори". Вона є частиною дороги Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів, що перетинає Тернопільщину із заходу на схід.

Після ремонту ділянка Т-09-03 разом з відновленою дорогою Т-20-02 створить комфортний та якісний маршрут від Тернополя до заповідника "Медобори" та бальнеологічного курорту у Сатанові.

Під час ремонту дорожники зміцнять основу на глибину 22 см методом холодної регенерації, влаштують два шари асфальтобетонного покриття, а у населених пунктах зроблять освітлення та тротуари.

Нагадаємо, раніше серед планів програми "Велике будівництво" на 2021 рік президент Володимир Зеленський зазначив ремонт та будівництво 4500 км державних та 2000 км місцевих доріг.