RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського відновить найбільш знищену дорогу на під’їзді до Львова

На під'їзді до Львова по трасі М-06 почалися ремонтні роботи у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Будівельники відновлять дорогу на відрізку між Гамаліївкою та Дублянами – це найбільш пошкоджена ділянка міжнародної траси на під'їзді до Львова.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

"Під’їзд до міста Львова — один з найбільш завантажених автошляхів Львівщини, оскільки з’єднує між собою міжнародну трасу М-06 Київ — Чоп та місто Львів. За параметрами це І-Б категорія дороги. Вона має по три смуги руху в кожному напрямках. Через жвавий автомобільний трафік на цій дорозі, в тому числі великовагового транспорту, подекуди спостерігалися певні деформації дорожнього покриття. Відповідно, було прийнято рішення зрізати старий шар покриття та влаштувати новий дорожній одяг, завдяки чому забезпечимо належні умови руху", — розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Дорожники вже зрізали пошкоджений шар існуючого дорожнього одягу, влаштували вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, укладають фінішній шар асфальтобетону та облаштовують два майданчики для відпочинку. На черзі встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки та інші заходи з безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав серед планів реалізації програми "Велике будівництво" на 2021 рік відновлення та будівництво 4500 км доріг національного значення та 2000 км місцевих.