RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського повністю відновило трасу М-25 в Ужгородському районі

У межах Ужгородського району Закарпаття повністю завершилися роботи з відновлення траси міжнародного значення М-25 Соломоново — Чоп — Велика Добронь — Косино (пункт пропуску) — Яноші. Ремонт дороги проведений за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Закарпатська ОДА.

"Тут уже нове покриття, що доводить користь проєкту, швидкість та якість його реалізації", — зазначив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Раніше від Соломонова до Великої Доброні, за словами Полоскова, було чимало ям та вибоїн, що спричиняли дискомфорт водіям, впливали на стан автомобілів, створювали небезпечні аварійні ситуації та ускладнювали пересування між населеними пунктами.

Підрядна організація повністю зняла дорожнє полотно, провела регенерацію, підсилення основи, влаштувала два шари асфальтобетону та виконала повний комплекс супутніх робіт.

Роботи з відновлення траси М-25 тепер тривають у Берегівському районі Закарпаття.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив про плани цього року відновити та побудувати за програмою "Велике будівництво" 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих.