RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Як виглядає відремонтована траса М-19 на Волині після "Великого будівництва" - фото

На Волині завершується ремонт ділянки міжнародної траси М-19 Доманове (на м.Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на м.Бухарест), що пролягає селищем Голоби Ковельського району. Оновлення дороги відбувається у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

"Ще донедавна на шляху між Ковелем і Луцьком саме цей зруйнований 6-кілометровий відтинок був об’єктом небезпідставних нарікань з боку водіїв. Активні ремонтні роботи тут розпочались на початку червня", — йдеться у повідомленні.

Наразі дорожники нанесли розмітку на нове дорожнє покриття, влаштували пішохідні доріжки, тротуари й місцевий проїзд, облаштували узбіччя, посадкові майданчики, засоби заспокоєння руху. Залишилося влаштувати лінії зовнішнього освітлення, встановити бар’єрне і пішохідне огородження, дорожні знаки, нові автопавільйони.

За програмою "Велике будівництво" у 2021 на Волині ремонтують 57,4 км автодороги М-19, як і передбачалось амбітним планом відновлення цього автошляху. Фінішне асфальтування уже проведено на майже 57 км.

Раніше в ОП повідомили, що за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" у 2020 році було відремонтовано 150 км доріг, які ведуть до міжнародних пунктів пропуску, а за 2021-2022 буде оновлено понад 600 км таких доріг. У межах "Великого будівництва" відкриваються також нові пункти пропуску на українських кордонах.