RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

На трасі Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернігів упродовж тижня зроблять дві тимчасові переправи

Упродовж тижня поблизу Чернігова планують влаштувати дві тимчасові переправи на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.

Про це повідомив заступник голови Укравтодору Андрій Івко.

"Сьогодні розпочинаємо влаштування тимчасових переправ на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів біля сіл Смолин та Якубівка. За 3 дні плануємо завершити зводити першу і ще за 7 – наступну", - розповів він.

За словами Івка, область на кордоні з Білоруссю активно готується до відновлення критично важливих логістичних маршрутів після нападу рашистів. Чернігівщина місяць потерпала від авіаударів і постійних обстрілів і завдяки неймовірним зусиллям Збройних сил України змогла вистояти.

Після влаштування переправ розпочнеться ремонт траси Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч біля села Киселівка.

“З часу деокупації регіону дорожники вже встигли відновити тимчасовий міст на дорозі Р-83 у місті Сосновськ та понтонну переправу у с. Політрудня на дорозі Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка. Також розпочало генеральне прибирання основного маршруту до столиці – траси М-01 Київ – Чернігів. Відновлюємо Чернігівщину та віримо в перемогу”, - сказав заступник керівника Укравтодору.

Нагадаємо, раніше заступник керівника ОП Кирило Тимошенко повідомив, що на трасі М-06 Київ-Чоп розпочали ямковий ремонт.