RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Війна на Донбасі: названо кількість загиблих дітей

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що з початку російської військової агресії на Донбасі загинуло 68 дітей, ще 186 отримали поранення.

Про це повідомляє український сайт Ліга.Новини.

"Традиційно в перший день літа відзначається День захисту дітей... Зараз на лінії розмежування, де гинуть українські діти, це питання є особливо актуальним. За моїми даними, за час військової агресії в Донецькій і Луганській областях загинуло 68 дітей, поранено - 186", - заявив Парубій.

За його словами, останнім часом російські безпілотні літальні апарати скидають вибухові пристрої на українську територію, через що гинуть цивільні особи і діти.

"Тому сьогодні для нас вкрай важливо підкреслювати важливість питання захисту дітей. Адже щодня діти стають жертвами атак російської артилерії. Заради порятунку життів українських дітей і майбутнього України ми не можемо поступитися ворогові і повинні якомога швидше звільнити всі українські території", - додав спікер Верховної Ради.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували несамовиті фотографії пам'ятників дітям, які постраждали від військових дій.