RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна на Донбасі: у силах АТО повідомили про знищення танка противника

В силах АТО розповіли про те, як був знищений танк бойовиків на окупованому Донбасі.

Про це написав снайпер сил АТО Ігор Грег на своїй сторінці в Facebook.

"Нація, прокидаємося, нас чекають великі справи,які наближають нас до перемоги! Отже...вчора, повечерявши "руцкоязичними немовлятами" глибокого прожарювання і отримавши цікаву інформацію, що з Дебальцеве в Горлівку прибуло 3 танчика і що вони миляться почудити в нашу сторону, все спланувавши і розписавши всі партії мов по нотах, вирушили зустріти їх гідно...", — повiдомив боєць.

"Прибули на місце, не без труднощів, звичайно, але заклали здоровенний "сюрприз" у районі Ставків і прилігли недалеко, як удави, переварюючи вечерю", — розповів Грег.

"Десь після години ночі таки почули гуркіт пекельної,чисто руснявской вози, що несе смерть... Сюрприз спрацював красиво... екіпаж залишився догорають разом з танчиком. Ну а що? Заощадили нам патрони. Правда, валити довелося швидко, накривали нас мінами не по дитячому. Але ми вже на базі", — завершив свою розповідь боєць.

Як повідомляв "Апостроф", 15 травня в інтернеті було опубліковано відео знищення танка сепаратистів українськими військовослужбовцями в районі Широкіно, що під Маріуполем.

Раніше Генеральний штаб опублікував інформацію про виплати українським військовослужбовцям, які беруть участь у АТО на Донбасі, за знищення бойової техніки терористів, а також за участь в активних боях.