RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Журналіст розповів про гучні інциденти у бойовиків ЛНР

Український журналіст Роман Бочкала опублікував повідомлення жителя окупованого бойовиками так званої ЛНР міста Алчевськ, в якому той розповів про гучні інциденти в "республіці".

Про це Бочкала повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"За останні дні у нашому колись тихому місті сталося кілька резонансних подій. Спочатку ополченець з народної міліції, під час спільного вживання алкоголю, зарізав господаря квартири. В цей же день ввечері на вокзалі загорілася цистерна з бензолом, разом з якою загорілися і цистерни з бітумної смолою. Всього згоріло близько 7 цистерн, дим від пожежі було видно в сусідніх Брянську і Перевальську", - пише мешканець Алчевська.

За його словами, офіційною версією пожежі є вибух від саморобного вибухового пристрою, який було залишено українськими диверсантами, а неофіційна - підрив із-за того, що власник цистерн не захотів платити данину бойовикам ЛНР.

"...але швидше за все, це через недотримання техніки безпеки, в окупованій Луганської області, її ніхто не дотримуються. Цей випадок не перший і швидше за все не останній і дуже добре, що ніхто з мирних не постраждав, хоча надихалися цієї гидоти, що потрапила в атмосферу все", - додав мешканець Алчевська.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося відео пожежі біля металургійного комбінату (АМК).