RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Журналіст висміяв сльозливий лист луганських трамвайників до Путіна

Донецький журналіст Денис Казанський прокоментував відкритий лист працівників луганського комунального підприємства "Луганськелектротранс" до президента Росії Володимира Путіна.

Про це йдеться в блозі Казанського.

У листі співробітники підприємства скаржаться, що їх права утискають, зарплату не платять, а окупаційна влада самопроголошеної ЛНР нічого не робить.

"Уявляю, як ржали в адміністрації Путіна, коли читали це послання. Подумати тільки, навіть профспілковий лідер Акімов нічого не робить! Ахахаха. Тобто, працівники трампарку реально ведуться і думають, що у них є справжній профспілковий лідер, який повинен захищати інтереси працівників підприємства. Вони реально це пишуть, без смайликів, без лапок", - іронізує журналіст.

Він також пригадав співробітникам підприємства прихильність сепаратистським ідеям.

"Ну тут, треба визнати, дивуватися не доводиться. Чи могло бути по-іншому в місті, де працівники трамвайного депо запускали по рейках такі машини?", - написав журналіст, опублікувавши підтверджуюче фото.

Казанський також навів повний текст скандального листа.

Як повідомляв "Апостроф", збитки України від анексії Криму та заподіяних окупантами руйнувань шахт і заводів на Донбасі оцінити поки неможливо, але йдеться про колосальні цифри.