RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережі сколихнув скандал двох найбагатших людей України

Екс-мер Києва Леонід Черновецький зробив гучну заяву на адресу олігарха Ігоря Коломойського з приводу його сюжету телеканалу "1+1", в якому йдеться про незаконну діяльність сина колишнього міського голови української столиці.

Про це Черновецький повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Немає слів, щоб передати моє обурення мерзенним репортажем "1+1", "висмоктаними з пальця доказами" про нібито "мафіозної" діяльності мого сина з відмивання грошей! Навіть іспанські ЗМІ до такого не додумалися", - пише колишній мер Києва.

Він заявив, що Коломойський, за даними ЗМІ, незаконним шляхом отримав "мільярди доларів" з українського бюджету. Також Черновецький вважає, що олігарх з допомогою української преси залякує владу з метою отримати вигідні державні контракти.

Крім цього, повідомляє Черновецький, генеральний директор "1+1" Олександр Ткаченко, якого він назвав підручним Коломойського, вимагав у його сина "сотні тисяч доларів, щоб надалі не показувати інформацію, що ганьбить мого сина, на своєму телеканалі".

"Те ж саме, швидше за все, Коломойський робить і з Януковичем і його поплічниками! Ви не побачите на його телеканалі фігурантів банди. Вони, швидше за все, розрахувалися десятками мільйонів доларів, щоб більше не з'являтися у викривальних репортажах на провідному телеканалі України!" - зазначив екс-мер Києва.

"Саме за ці гроші, Коломойський, скоріш за все, і містить свій телеканал 1+1, який користується повагою в суспільстві, перетворився в "дубину" олігарха!", - вважає Черновецький.

Даний пост Леоніда Черновецького за дві години набрав 850 лайків, 103 репости і 146 коментарів.

Також заяву Черновецького прокоментували українські блогери.

Як повідомляв "Апостроф", Леонід Черновецький пригрозив судовими позовами до іспанським ЗМІ та поліції через затримання його сина Степана.