RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Справа Єфремова: журналіст вказав на цікаву деталь

Журналіст Денис Казанський вказав на цікаву деталь у справі з заарештованим 1 серпня екс-головою фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді і екс-головою Луганської ОДА Олександром Єфремовим.

Про це Казанський написав на своїй сторінці у Facebook.

Він звернув увагу на те, що в Україні, навіть на окупованому Донбасі, не було жодної акції на підтримку заарештованих регіоналів Олександра Єфремова та Володимира Медяника.

"Навіть жалюгідного пікету з 2-3 фріків немає", — зазначає Казанський.

Він нагадав, що Єфремов зовсім нещодавно був головою найбільшої парламентської фракції, був почесним громадянином Луганщини, а сьогодні нікому не потрібен.

"Де ті мільйони людей, які ще кілька років тому голосували за Партію регіонів?" — запитує журналіст.

Він резюмує, що без грошей і примусу ніхто в Україні не готовий виступати в підтримку колишніх регіоналів.

"Ось вона, народна любов", — іронізує Казанський.

Його пост за декілька годин зібрав понад 1,3 тисяч лайків та близько сотні репостів.

"Скінчилися гроші, яка вже тут любов", "Питання навіть не в народній любові, а в аксіомі "влада знає, що робить!" Якщо влада (найближча, місцева) дасть відмашку - вийдуть, як один, плечем до плеча. Немає сигналу? Ну, і кіна немає", "Вони там же, де 20 млн комуністів, які згуртованим фронтом вийшли проти розпаду СРСР", "Безкоштовно його тільки поц піде захищати", "Просто нікому організувати народну любов. Немає бабла, і любові немає", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали відео з сепаратистськими переговорами Олександра Єфремова в Луганську.