RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Картинкою ситий не будеш: у Авакова висміяли дешеву сепаратистську пресу

Начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін висміяв газети з багатотисячним тиражем, якими донецькі сепаратисти "годують" людей.

Про це Аброськін написав на своїй сторінці в Facebook.

Він розповів про висновок, який зробив після перегляду "преси супердержави ДНР", що єдиною метою для його читачів є телепрограма. Аброськін зазначив, що на окупованому Донбасі досі немає українських телеканалів, показують тільки російські та місцеві. Начальник донецької поліції повідомив, що місцеві канали "створюють свою художньо-казкову реальність" і показують переважно розважальні фільми.

За словами Аброськіна, такі газети мають багатотисячний тираж, їх роздають безкоштовно або за символічну плату в 16 рублів.

"В "супердержаві" вирішили обійтися без хліба, тільки видовищами, так і ті середньої паршивості. Але картинкою довго ситий не будеш", — пише Аброськiн, прогнозуючи, що до зими на окупованому Донбасі почнуться голодні бунти.

"6 місцевих тв каналів, купа газет. Коштів не шкодують на пропаганду", "Минисовдепiя. Мінімум жратви зате багато видовищ. Бггг", "А в цей самий час в світі створюються нові технології та ліки, нові фільми і книги. Загалом, 21 століття рухається як і належить — вперед. Хтось думає про запас макаронiв, а хто-то про те, щоб їх діти мали можливість знати і любити цілий світ. І не битися об рішення партії і уряду заборонити тобі мати доступ до всіх благ цього самого 21 століття", — коментують пост Аброськіна інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф",раніше глава донецької поліції В'ячеслав Аброськін розповів про цікавий випадок з працівником прокуратури, у якого виявився "паспорт" бойовика ДНР.