RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Люди Путіна, що воюють з Україною, зробили гучну зізнання про своє коріння

Одіозний спікер МЗС Росії Марія Захарова 23 серпня, напередодні Дня незалежності України, зізналася, що на 1/8 є українкою.

Про це вона написала у Facebook.

Таким чином Захарова відреагувала на заяву президента України Петра Порошенка про те, що в Росії адепти путінського режиму обмежують права українців, не вважають українців окремим народом. "Росія - це єдина країна в світі, де українцям вже майже офіційно відмовляють у праві на етнічну визначеність... Як не згадати фразу Сталіна: українці - це ті ж росіяни", - процитувала Захарова слова Порошенка.

Спікер МЗС в іронічній формі розповіла, що в цей момент пригощала салатом співробітницю прокремлівського пропагандистського видання ТАСС Оксану Поліщук, в дівоцтві Проценко, яка, за її словами, є українкою по батьку.

А чоловік Захарової, за її словами, - наполовину українець по матері.

"І поки вони міркували, як "глобальне українство" буде "докладати зусилля для захисту їх прав у Росії", я згадала, що половина моєї власної сім'ї носить прізвище діда "Мачулко" і, щоб хоч якось порушити права своєї однієї восьмої української плоті відсунула від себе коробку шоколадних цукерок", - додала Захарова про себе.

Як повідомляв "Апостроф", дивіться також відео, як Захарова танцює російський народний танець "калинку".