У ватажка ЛНР знайшли проукраїнське "відомство"

У самопроголошеній ЛНР вважають, що працівники так званої "Генпрокуратури ЛНР" працюють на Україну.

Про це пише російське видання kp.ru.

Приводом для такої заяви стала загибель колишнього голови уряду" ЛНР Геннадія Ципкалова. Зазначається, що багато людей в ЛНР вважають, що це не було самогубством. При цьому не вірять і в версію про "державний переворот", яку просуває ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький.

У виданні зазначили, що матеріали з "Генеральної прокуратури" ЛНР потрапили в розпорядження українських інформаційних ресурсів, які близькі до СБУ. Зокрема, йдеться про запис допиту Циплакова.

Автор матеріалу додає, що це вже не перший витік інформації з відомства бойовиків.

При цьому в матеріалі наголошується, що співробітники "Генпрокуратури" віддані особисто Плотницькому. Автор публікації вважає, що вони працюють одразу на два табори: і на Україну, і на ватажка бойовиків ЛНР.

Також у матеріалі вказують на зв'язок Плотницького з бізнесменом Сергієм Курченком. У публікації йдеться про те, що Курченко і проукраїнська прокуратура — головні союзники Плотницького.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували аудіозаписи допиту Геннадія Ципкалова з приводу так званого "державного перевороту" в ЛНР.