У мережі висміяли несподівану заяву ГПУ щодо Кернеса і Добкіна

У соціальних мережах кепкують через заяву керівника департаменту ГПУ Сергiя Горбатюка про те, що мер Харкова Геннадій Кернес і колишній губернатор міста Михайло Добкін не фігурують у справі про побиття активістів харківського Євромайдану.

На слова Горбатюка відреагували користувачі соціальної мережі Facebook.

В інтерв'ю журналістам Горбатюк також зазначив, що збирати Антимайдан не є злочином. У відповідь на його слова на сторінці Міністерство еміграції у Facebook опублікували карикатуру, на якій показаний пам'ятник Кернесу і Добкіну в центрі Харкова, на місці знесеного пам'ятника Леніну.

"В ГПУ за 100$ банкноту не помітять, як астероїд падає на Землю", "Завжди вважав і Добкіна і Кернеса перевіреними електрикою. Тепер ще й ГПУ", "Ну ГПУ і букви "П" у слові "п**дець" знайти не може. Тільки надія на НАБУ, тільки хардкор", — коментують у Facebook.

Карикатурою поділився на своїй сторінці у Facebook відомий блогер Іван Оберемко.

Його пост зібрав понад 130 лайків.

"Це проект нового пам'ятника на площу? Якраз зараз іде конкурс", "А що, вже був обшук у ГПУ", — коментують користувачі Facebook його посаду.

Як повідомляв "Апостроф", у вереснi ГПУ влаштовувала обшуки в приміщеннях, які належать харківському міському голові Геннадію Кернесу.