Ліквідація Гіві і Мотороли: у Захарченка назвали ім'я "замовника"

У так званому "Міністерстві держбезпеки" (МДБ) самопроголошеної "ДНР" навали ім'я людини, яка нібито є замовником вбивств ватажків бойовиків Арсена Павлова по кличці "Моторола" та Михайла Товстих по кличці "Гіві".

Про це повідомила "прес-секретар МДБ" Марія Петрова в ефірі Вести.ги.

Вона заявила, що замовником вбивств Гіві і Мотороли нібито є глава департаменту контррозвідки СБУ Олексій Петров. Також вона стверджує, що в цьому департаменті нібито є загони, які ведуть діяльність проти бойовиків за фінансової підтримки з США.

Представник бойовиків стверджує, що Олексій Петров, будучи заступником начальника контррозвідки СБУ, відповідав за підготовку диверсійних груп, що діють на окупованих територіях. Також вона розповіла, що 14 лютого 2017 року, незабаром після вбивства бойовика Гіві, президент України Петро Порошенко поставив Олексія Петрова на чолі департаменту контррозвідки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в так званому "міністерстві державної безпеки ЛНР" заявили, що до вбивства Мотороли нібито причетний Павло Балов, начальник відділу розвідки 8-го полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ.