RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Офіцер у зоні АТО вистрілив у ногу п'яному підлеглому - штаб

У зоні проведення антитерористичної операції командир одного з підрозділів Збройних сил України застосував зброю проти свого підлеглого, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"Згідно з попередньою інформацією, в розташуванні одного з підрозділів, що входять до складу сил АТО, група військовослужбовців в стані алкогольного сп'яніння відмовилася виконувати наказ командира і вела себе агресивно. Така поведінка військовослужбовців представляла реальну загрозу життю і здоров'ю офіцера. Реагуючи на ситуацію, командир підрозділу, провівши три попереджувальні постріли в повітря, а потім попереджувальні постріли в землю, вистрілив по ногах агресивного нетверезого військовослужбовця ", - йдеться в повідомленні.

Пораненого доправили до лікарні міста Бахмут, де надали необхідну медичну допомогу і встановили діагноз: "вогнепальна кульове поранення нижньої третини правої гомілки нижньої стопи".

Як відзначили в штабі АТО, лікарі засвідчили, що під час поранення потерпілий перебував у стані алкогольного сп'яніння, зокрема, у його крові було виявлено 1,29 проміле алкоголю.

Зараз на місці події працюють представники військової комендатури міста Бахмут і оперативна група Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Нагадаємо, за інформацією ГУР Міністерства оборони України, раніше бойовики на Донбасі в стані алкогольного сп'яніння жорстоко побили місцевих мешканців, в результаті чого одна людина загинула від отриманих травм.