RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Гідно Кустурiцi: в мережі висміяли крадіжку кулемета з могили бойовика "ДНР"

Журналіст Денис Казанський висміяв інцидент з крадіжкою муляжу кулемета з могили бойовика "ДНР".

Про цю подію розповіли на сторінці Типова Макіївка в Facebook.

Користувач повідомив, що бойовик "ДНР" Віталій Хорів загинув рік тому під Ясинуватій, а нещодавно на його могилі встановили пам'ятник і вмонтували муляж кулемета. За його словами, після цього протягом доби з стрічки витягли патрони, а потім погнули дуло і розвернули могилу.

"Не розумію, як це Кустуріца досі не відвідав ЛДНР. Там же невичерпне джерело натхнення. Ось, наприклад, муляж кулемета з могили "визволителя" вкрали на метал. Спробуй таке навмисне придумати", — коментує історію журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

"Там скоро жерти буде зовсім нічого. Потягнуть все, що можна здати хоч за якісь копійки", — додав журналіст в коментарі.

"Непогано заробляв кулеметником, видно. На такий пам'ятник грошей вистачило. Але щоб замість хреста на могилі поставили кулемет — я такого ще не бачив", "Ну логічно. Він же вже упокоївся. Навіщо йому кулемет?", "Коли муляж знаряддя порятунку людства врятував когось по-справжньому. Алкаша врятував від похмілля", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", на Донбасі підняли бунт проти бойовиків "ДНР" після того, як один з них вбив 23-річного хлопця.