RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Першотравень в Україні: з'явилися фото і відео бійок у Вінниці

У Вінниці молоді люди в масках з націоналістичної громадської організації "С14" намагалися розігнати першотравневий мітинг представників лівих політичних сил. Про це повідомляє "Укрінформ".

Скандуючи гасла "Україна понад усе!" і "Комуняку на гілляку" активісти відтіснили поліцейських і увірвалися в натовп людей похилого віку, які прийшли на мітинг на честь 1 травня.

Націоналісти почали видирати у своїх опонентів червоні прапори з написами "Союз лівих сил" і "Соціалісти". Зав'язалася сутичка, яку правоохоронцям вдалося швидко припинити. Молодих людей витіснили з натовпу і вивели з Європейської площі, де відбулися ці події.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Постраждалих в результаті інциденту немає.

Як зазначається, на першотравневий мітинг, який проводиться за заявкою місцевого відділення Громадської організації "За майбутнє України", прийшло близько сімдесяти чоловік, майже всі - люди пенсійного віку.

Детальніше про першотравневі демонстрації в Україні читайте у матеріалі "Вибухівка, бійки і спалені прапори комуністів: як Україна відзначає Першотравень", опублікованому на "Апострофі".