RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Справжній Герой: мережі вразило сильне фото ветерана АТО на параді до Дня Незалежності

Фото ветерана АТО Анатолія Фатєєва, зроблена під час "Маршу нескорених" на Дні Незалежності в Києві, справила величезне враження на українців.

Фотографію бійця і його історію опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов.

"Коли почалася війна 50-річний будівельник вирішив піти на фронт добровольцем. Не одразу йому вдалося потрапити на фронт, адже його вже зняли з військового обліку. Але він домігся свого, і став командиром саперного взводу 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади. А в червні 2015-го підірвався на міні під Мар'їнкою", - пише журналіст про Фатєєва.

На парад 24 серпня в Київ з Броварів він приїхав на своєму скутері. Після участі в марші взяв участь у презентації документального фільму "Добровольці". Також ветеран часто відвідує київський госпіталь, щоб підтримати бійців, які втратили кінцівки.

Фото: facebook.com/butusov.yuriy

"Неймовірно сильний духом Воїн. Дякую Анатолій Фатєєв", "Він як ніхто знає ціну незалежності", "Коли читаєш про таких Людей, які живуть поруч з нами-розумієш що Україну не здолати. Все у нас вийде. Здоров'я і довгих років життя Герою", - відзначають люди в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж зворушило фото бійця АТО з "меншим братом".