RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Український журналіст поставив на місце пропагандистів Кремля на росТБ щодо зброї США для ЗСУ: відео

Український журналіст Роман Цимбалюк, який працює в Москві, спритно поставив на місце російських пропагандистів з телеканалу "Росія1", які обурювалися можливими поставками американського летального зброї в Україну.

"А з приводу поставок летальної або нелетальної зброї. Нам, звісно, Захід допомагає, може не настільки багато, як нам хотілося б. Але виникає одне маленьке питання - чого ви так сполошилися з приводу летальної зброї? Вас же там (на Донбасі - ред.) немає? Вас же там немає?" - заявив український журналіст у прямому ефірі.

Цимбалюк також прокоментував закиди російських телеведучих про те, що російська армія в одному з рейтингів знаходиться на другому місці з обороноздатності, а українська - лише на двадцять дев'ятому. .

"Тут дуже багато було сказано про Україну і про наші збройні сили. Але я вам скажу наступне: яка армія у нас є, з такою і будете воювати", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше Роман Цимбалюк вказав на нове визнання міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова участі РФ у війні на Донбасі.