RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Експерт вказав на дивні моменти в виграші нардепами великих сум в Національній лотереї

Два роки йде розмова про легалізацію азартного бізнесу і навіть створено робочу групу у Верховній Раді з шести депутатів, які над цим працюють. І троє з них вже виграли в лотерею.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав інвестиційний банкір Сергій Фурса.

За його словами, законопроект про легалізацію ігор подавала ще Наталія Яресько.

"Розраховували, що в результаті легалізації в бюджет може надійти до 5 млрд грн на рік. Але нам нікуди поспішати. Грошей у нас багато", - написав експерт.

"Азартні ігри поза законом. Тільки ось на кожному розі виростають темні зали Національної лотереї. І там, коли відкриваються двері, підозріло поблискують руки одноруких бандитів. Але може це тільки здається. У нас же азартні ігри заборонені. І у нас же правова держава.

А в цей час в парламенті лежить документ про легалізацію, який може створити конкурентів для Національної лотереї. Але просто так він лежати не може. З ним щось треба робити. Тому в Раді створили депутатську робочу групу для обговорення мінфінівську законопроекту про лотереї і азартний бізнес. Депутати обговорюють. Напевно", - написав Фурса.

Він зазначив, що вже троє депутатів з цієї групи з шести чоловік виграли в лотерею.

"У Національну лотерею виграли. Якій добре зараз. І яка належить зовсім не державі. І якій не потрібна конкуренція. Останній виграв Олег Ляшко, і він взагалі три рази поспіль виграв. А до цього депутат Кішкарь вигравав. Він навіть говорив, що придумав математичне рішення для перемоги в лотереї. Саме математичне. Не корупційне. Поки нікому не показував, але каже, що працює. Всім цікаво. адже це прорив в математиці. Виграв же. Не посперечаєшся. Може він тільки Ляшку розповів ... А закон про легалізацію азартних ігор продовжує лежати. У парламенті. А депутати обговорюють. У тиші. Яку так люблять гроші. А ви говорите теорія ймовірності ...", - написав Фурса.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: