RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Там було пекло: з'явилися подробиці про дитинство Путіна в Грузії

В офіційній біографії Путіна немає ні частки правди.

Про це розповіла в інтерв'ю польська журналістка Кристина Курчаб-Редліх, автор книги "Вова. Володя. Володимир. Таємниці Росії Путіна", передає belsat.eu.

"Тому що не та мати, не той батько, не Ленінград, де він нібито народився, не той рік народження - все, що можна прочитати в його біографії - брехня. Так склалося, що він народився під Уралом, в містечку Очор", - каже вона.

За словами Курчаб-Редліх, дитинство у Путіна було дійсно жахливим. Ще тоді майбутній президент Росії зрозумів, що "треба, по-перше, захищатися до кінця, а по-друге, брехати, брехати, і ще раз брехати". Цьому навчив його другий вітчим, який був НКВСівцем. Він хоч і любив маленького Володю, але і бив його постійно.

Як каже журналістка, мати Путіна свого часу втекла від батька.

"Він народився в 1950 році, коли його мати почала вчитися. Після війни вчилися не молоді дівчата, тільки жінки. Вона закінчила технікум, і поїхала на практику. Під час цієї практики вона познайомилася з іншим чоловіком. Коли у них народилася дитина, жінка, дізнавшись, що чоловік одружений, втекла від нього", - розповідає письменниця.

Мати залишила Путіна на батьків, а сама поїхала працювати до Грузії. Там вийшла заміж за грузина.

"Жінка не знала, яка фантазія у грузинів: він їй розповів, що дуже багатий, і все прекрасно. Вона закохалася, вони дуже швидко одружилися і поїхали до Грузії, де виявилося, що в будинку його батька навіть не було нормальної підлоги. Але все ж вона попросила батьків, щоб їй Вовку привезли до Грузії. Там для хлопчика почалося пекло", - продовжує Курчаб-Редліх.

Спочатку начебто все було добре. Пізніше вітчим його зненавидів. Для вихідців з Кавказу позашлюбна дитина - справжній сором.

"І йому довелося не тільки себе захищати, а й свою матір. Тоді він вивчив самбо та інше, але його дитинство там було дуже жорстоким. Пізніше його, як пакет, передали назад батькам матері під Урал. В місцевості, де вони жили, було повно Путіних. Бабуся і дідусь віддали хлопчика своїм родичам, які колись жили в Ленінграді і які втратили обох синів - одного до війни, другого - під час ленінградської блокади", - говорить журналістка.

Як писав "Апостроф", стало відомо, чому українцям пора перестати реагувати на Путіна.