Боєць АТО розповів про обурливою історії, яка з ним сталася в одному з вузів Харкова

Боєць АТО Максим Єфименко, який вчиться в Харківському національному університеті, заявив, що заступник декана з виховної роботи вмовляла його відмовитися від отримання вищої освіти.

Про це боєць написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я – студент 2 курсу заочного відділення екологічного факультету Харківського національного університету і я – військовослужбовець, приймаю безпосередню участь в бойових діях.

Зараз у мене сесія і в цей же час я знаходжуся на лікуванні після поранення, але не зважаючи на це я з’явився до університету.

На кафедрі працює викладач – Кривицька Івета Анатоліївна, яка є водночас заступником декана факультету з виховної роботи.

22 березня цього року ми спілкувалися з нею стосовно мого навчання. Під час розмови виявилося, що я маю незданий екзамен і взагалі я маю "одуматися і не здобувати вищу освіту, в нашій країні є декілька мільйонів людей без освіти і вони добре живуть, працюють і в них все добре і взагалі до чого АТОшникам вища освіта?" , - розповів Єфименко.

Як повідомляв "Апостроф", дочка т.зв. "міністра МВС ЛНР" Ігоря Корнета вчиться в юридичній академії ім. Ярослава Мудрого в Харкові, а керівницвто вишу заявило, що немає підстав виключити студентку.