У мережі підняли на сміх безглуздий пам'ятник Гагаріну в Сербії: опубліковано фото

У мережі висміяли бюст Юрія Гагаріна, який встановлений на вулиці імені радянського космонавта, на околиці Белграда (Сербія).

Відповідні знімки з'явилися в Twitter.

Користувачів розсмішили незвичайні розміри пам'ятника. Так, сам бюст має набагато менші розміри в порівнянні з масивним постаментом.

Авторів пам'ятника тут же розкритикували в інтернеті. Коментатори не забули зауважити, що можливо всередині постаменту ховається інша частина пам'ятника - "тіло" Гагаріна.

"Наскільки потрібно бути ненормальним, щоб спроектувати постамент в десять разів більше, ніж крихітна голова, і наскільки потрібно бути ненормальним, щоб допустити його установку!" "Народження Гагаріна", "Бачу, що послужило джерелом натхнення для пам'ятника Юрію Гагаріну. Вони скопіювали середньовічний пристрій для тортур, залізну діву", - коментують вони.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів інтернету обурило відео, на якому зафіксовано відкриття пам'ятника Покрови Пресвятої Богородиці в Кривому Розі, що супроводжується виступом дівчат в дивних нарядах з кокошники на голові.