RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Знову щось прогарчав: в соцмережі висміяли випад скандального Лози проти відомого українця

Користувачі інтернету підняли на сміх російського музиканта Юрія Лозу після його висловлювання з приводу лідера групи "Воплі Відоплясова" Олега Скрипки.

Так, в коментарі російському виданню "360" Лоза заявив, що не має уявлення про те хто такий Скрипка.

"Ніяк не ставлюся [до його заяви]. Собака гавкає - вітер несе. Хто такий Скрипка взагалі? Він хто? Політичний діяч? Від нього щось залежить? Пукнув хтось там, крякнув, а до цього треба прислухатися - чому? Це ніяким чином не позначається ні на нашому добробуті, ні на нашому ставленні до світу, ні навіть світу - до нас. Що він, великий музикант, чи що? Та ні, звичайно. Яку його пісню співають в світі? Жодну. Гаразд, я сказав би - мою пісню навіть американці співають англійською мовою, хоч якийсь резонанс", - сказав він.

У відповідь користувачі соціальних мереж пишуть, що не знають хто такий Лоза.

"А Лоза це хто? Аааа, згадав..."на маленькому плоту" ну да аргумент проти ВВ", "Те ж і про тебе можна сказати, юрик. Ти теж не фонтан в музиці :). А вже в сучасній, і взагалі", "Скрипку знаю. А, хто такий лоза?", "Що там лоза прогавкав?", "лаза протверезів і тут оба на, такий випадок попіаритися, ну гріх же відпускати не скористатися", "прикольно вата на правду реагує))) пукани так і рвуться, навіть Лоза підтягнувся))) Ось, скажи Скрипка, що Росію заллє цунамі і всі загинуть, або вулкани лавою засиплють ... хтось би звернув увагу? Ні, тому, що маячня ... а чому тут такий резонанс? Тому що правда", - пишуть люди.

Нагадаємо, виступаючи в Гаазі, Скрипка обурив місцевих росіян фразою про швидкий суд над РФ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Лоза відзначився безглуздим висловлюванням про смерть гітариста AС/DС.