RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стало відомо про сумний інцидент з українським прапором у Львівській області: фото

У місті Самбір (Львівська область) місцеві жителі виявили в кущах прапор України. Користувачі соціальних мереж спробували з'ясувати, хто так нешанобливо поставився до державного символу.

Історія була опублікована в соціальній мережі Instagram.

За словами користувача мережі, перед святкуванням Дня Конституції України на міській ратуші міняли прапор і під час заміни старий прапор здуло вітром.

При цьому ніхто з працівників не спромігся знайти прапор і прибрати. Прапор пізніше виявили в місті на кущах.

На даний момент офіційного підтвердження цієї інформації немає.

У мережі також припускають, що прапор могло принесли з будь-якого іншого будинку, на якому було вивішено національний стяг перед Днем Конституції.

Шановні підписники! 
Багато інформації поступає безпосередньо від Вас, тому ми пишемо хештег #пишутьсамбірчани - це означає, що інформація не від офіційних структур, а від простих людей, які інформують нас . 
В народі ходять дві історії про прапор. Ось одна з них: "Зясувалась ситуація з прапором: 27 червня до дня Конституції України, на будівлі Самбірської Міської Ради заміняли старий прапор на новіший, але для його заміни в цілому районі не могли знайти хлопців які замінять його, так як там дійсно високо і небезпечно. Однак на це погодились двоє самбірчан і завершили заміну прапора. Вночі говорять був вітер і ймовірно здув його на кущі" Але питання чому цей прапор ніхто так і не прибрав?

Друга історія про те, що прапор не з ратуші.
Невідомо звідки принесло прапор і чому власник не забрав його, якщо про це пішло. І накінець я думаю, що у центрі є дуже багато камер де можна зфіксувати, яким чином потрапив прапор у кущі і поліція це може зясувати. І надіємось , що всі ми дізнаємось правду.

Публикация от Самбір (@sambir_spilnota_tvogo_mista)

Як повідомляв "Апостроф", на Донбасі українські військові знищили двох бойовиків, які посягнули на прапор України на передовій.