Стало відомо про смерть онука Брежнєва в Криму: в мережі розповіли історію про нього і показали фото

У Севастополі, в окупованому Криму, на 58 році життя помер онук колишнього генерального секретаря СРСР Леоніда Брежнєва, Андрій Брежнєв.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє відомий блогер і письменник Андрій Мальгін.

За його словами, в радянські часи він близько спілкувався з онуком генерального секретаря.

"Подивився останній портрет - вилитий дідусь. А я з ним спілкувався, коли він був молодою зовсім людиною, тільки що закінчив МДІМВ. Був дуже худий. Ганяв по Москві на великому такому мерседесі, отриманому у спадок. Він мене попросив написати за нього статтю для "Московських новин", я написав, відніс Єгору Яковлєву та вона вийшла за його підписом. Я багато разів бував у нього вдома, він рано одружився на своїй однокурсниці. Здається, у них була ще й дача в Жуківці. Андрюша добре готував, навчив мене смажити курку, обмазавши її попередньо медом. У них з Надією було двоє хлопчаків, які народилися з інтервалом в рік. Потім Надю відбив у Андрія Олександр Мамут. І раптом Надя померла, і Мамут залишився з двома дітьми, яких батькові не віддав", - пише Мальгін.

Також він розповідає про те, що в дев'яностих роках російські комуністи хотіли зробити Андрія Брежнєва своїм лідером, однак він мало підходив на цю роль.

"Комуністи-розкольники намагалися зробити Андрюшу своїм вождем, замінити Зюганова. За характером своїм Андрій категорично не годився на роль комуністичного вождя, наскільки я його пам'ятаю. Крім того, в роки, коли ми спілкувалися, він був закінчений західник, мажор, слухав правильні пластинки , вільно говорив англійською, весь цей комунізм був йому до одного місц ", - розповідає письменник.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в суботу, 7 липня, колишній політв'язень, дисидент, колишній нардеп і герой України Левко Лук'яненко помер після тривалої хвороби.