RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Коли і де в Україні почнеться справжня спека: з'явився свіжий прогноз

На зміну дощів в Україну прийде справжня спека, яка почнеться починаючи з середи, 25 липня.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Так, за даними Укргідрометцентру, в середу, 25 липня на Півдні і Сході України денні показники температури перевалять за позначку "30" і складуть 27-31 градус вже навіть не тепла, а справжньою спеки. Трохи комфортніше буде вночі - 17-21 градус тепла.

А починаючи з суботи, 28 липня, погода почне грати по-дорослому. Під акомпанемент дощів (сухо буде тільки на території Запорізької області) температура повітря на півночі і в центрі розігріється до 30-32 градусів тепла вдень, а вночі повітря охолоне на 10 градусів. Ще задьористіше буде на сході та півдні країни: від 33 до 35 градусів вище нуля в денний час доби і 22-23 в нічний. Тому якщо хочеться річної "прохолоди", вирушайте на Західну Україну. Там в цей день буде всього 27-30 градусів тепла, а вночі можна і зовсім замерзнути - 15-19 вище нуля.

Точно такі ж метеоумови варто очікувати і в неділю, 29 липня, з тією лише відмінністю, що на Півдні і Сході України опадів не очікується.

Детальніше про погоду в Україні найближчим часом читайте в матеріалі "Апострофа": Метеоігри по-дорослому: в Україну йде 35-градусна спека.