RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Виглядає як скелет: мати політв'язня Балуха розповіла про зустріч з ним у в'язниці

9 серпня мати політв'язня Володимира Балуха Наталія Володимирівна побувала на побаченні з сином в ізоляторі тимчасового тримання п. Роздольне (Росія). Про це вона розповіла Кримській правозахисній групі.

"Нічого доброго. Худий, страшний такий. Скелет. Один скелет", - сказала вона.

Наталія Володимирівна розповіла, що син не говорить їй про своє здоров'я, щоб її не засмучувати.

"Але я ж бачу, що він такий страшний, що я просто в шоці. Одні кістки та шкіра на кістках. Виглядає як дідок. Він ніколи мені не скаже, що у нього щось зі здоров'ям погано. Ніколи. Я знаю, що і хворів він, і поперек болів, і нога і взагалі все було погано, а він мені говорив, що все добре. Коли ми з ним говорили, поруч стояв поліцейський, а він при ньому нічого такого не скаже", - повідомила вона.

За її словами, Володимир практично не приймає їжу, тільки іноді кисіль з вівсянки і сухарі.

Також Наталія Володимирівна розповіла, що у неї після побачення погіршилося самопочуття, болить серце. Жінка дуже засмучена і не може стримувати сльози, коли говорить про сина.

"Я вже не знаю, що й думати. Дочекаюся я його чи ні. Я не знаю, щоб я робила якби не ця підтримка людей", - сказала Наталія Балух.

Як повідомляв "Апостроф", український політв'язень Володимир Балух продовжує голодування і його стан залишається важким.