Концерт Imagine Dragons в Києві: стало відомо про масштабну аферу з квитками

Більше 1500 людей не змогли потрапити на концерт Imagine Dragons в Києві в п'ятницю, 31 серпня, через підроблені квитки.

Про це повідомляє канал 24.

Як передає видання, на концерт не змогли потрапити ті, хто купив квитки на сайті E-ticket. Представниця американської групи Imagine Dragons підтвердила підробність вхідних квитків, уточнивши, що такого квиткового оператора, як Е-ticket, не існує.

"На Е-ticket ми квитки не продавали. Не існує такого офіційного квиткового оператора Е-ticket", - заявила вона.

Киянка Тетяна Іванова на своїй сторінці в Facebook написала, що її дочка стала однією з числа жертв шахрайського сайту.

"Дуже багато глядачів з різних міст України. Підсумок для нас усіх один - сльози і 2-3 годинне очікування поліції, написання заяви на капоті машини під звуки Imagine Dragons. Це афера. Афера, в якій постраждали тисячі людей. Дуже сподіваюся на розслідування і покарання шахраїв. Дочка пішла на концерт Imagine Dragons, її не пустили. Квитки підроблені. Вона мріяла і чекала майже півроку, це був подарунок на день народження. Попадалово на 6000 грн за два квитки. Як погано доньці - оцінити неможливо", - розповіла вона.

За словами Тетяни, жертвами аферистів виявилися і шанувальники Imagine Dragons, які приїхали спеціально на концерт своїх кумирів в Київ з Білорусі, Молдови, Польщі та інших країн. Всього, за її словами, через підроблені квитки на концерт не змогли потрапити понад 1500 осіб.

Як повідомляв "Апостроф", після концерту Imagine Dragons в Києві територію навколо "Олімпійського" перетворили в свинарник