Готові до добровільної смерті: мережі повеселила розповідь про ставлення жителів Ялти до Росії і "русского мира"

Соцмережі повеселила розповідь про ставлення жителів окупованої Ялти до підвищення Росією пенсійного віку, а також до дій окупаційної влади на півострові.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав житель Ялти Олександр Савицький.

"Незвичайний розмова, під час якої деякі жителі Ялти озвучили свою "останню волю", відбулася вчора на одному з секторів Масандрівського пляжу. Поштовхом до нього стала нещодавня заява президента РФ Володимира Путіна про необхідність підвищити пенсійний вік трудящих, в тому числі і на території, яка юридично не належить Росії - Криму. Як заявила більшість відпочивальників на пляжі, працювати зайвих 5 років на цю збиткову, брехливу "супердержаву" вони не мають наміру, і тому готові після досягнення раніше встановленого законодавством пенсійного віку настійно вимагати у лікарів евтаназію. Свій добровільний відхід з життя ялтинці пояснили огидою до так званого "русского мира", скрєп, сакральності і подібної російської капості, якою запаскудили Кримський півострів в останні 4 роки", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський художник Сергій Йолкін влучною карикатурою відреагував на зростання цін, підвищення податку на додану вартість та пенсійного віку в Росії.