​Погіршитися самопочуття: синоптики повідомили про тривожний прогноз погоди в Україні

В неділю, 23 вересня, в Україну надійде атмосферний фронт, який принесе не лише різке похолодання, але й негативно вплине на самопочуття людей.

Про це написала на власній сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"У неділю в Україні, й не лише в Україні, похолодає. У більшості наших областей температура повітря впаде до +14 +19 градусів. Лише на Сході ще побуде теплО. Проте ще завтра повсюди в Україні - сонце та +24 +28 градусів!
Тепла погода втримається у суботу. але на Захід прийде атмосферний фронт, який зумовить дощі та похолодання. У Києві завтра, а також ще 22 вересня - сухо, сонячно, тепло, До +27 градусів. 23 вересня у столиці похолодає до +16 +18 градусів. Дощі більш ймовірні у ніч на неділю та вранці 23 вересня. Вдень фронт повинен вже столицю минути, залишивши холодне повітря із поривчастим вітром", - розповіла синоптик.

За її словами атмосферний фронт спричинить суттєве погіршення самопочуття українців.

"Окрім дискомфорту атмосферного - калюжі, холод та сильний вітер - ймовірне погіршення самопочуття. Атмосферний фронт із північного заходу Європи може принести головний біль, проблеми із артеріальним тиском, загострення сезонних недуг. Не кажу вже про сонливість, сірий настрій та небажання працювати. Але це буде неділя, тому якраз можна забарикадуватися вдома книжками чи фільмами і відбиватися рідним диваном та пледом від фронту. А поки що - всі на вулицю, до антициклону, сонця та теплА)", - підсумувала Діденко.

Детальніше про те, яка буде погода в першому місяці осені, читайте в матеріалі "Апострофа": Якою буде погода в Україні до середини вересня: з'явився свіжий прогноз.