RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Чернівцях п'яна дівчина потрапила в аварію в прямому ефірі Instagram: відео та всі подробиці курйозної ДТП

12 жовтня у Чернівцях нетвереза керманичка Nissan Note, яка водночас знімала себе і свою "куму" на телефон, потрапила в ДТП в прямому ефірі.

Про це повідомляє місцеве видання, публікуючи відповідне відео.

На відео видно, як "весела" дівчина, їдучи за кермом, знімає себе і свою товаришку на телефон. На тринадцятій секунді почувся гучний звук від удару і на відео стало темно. Як виявилося, жінка врізалася в інший позашляховик.

Після цього почувся голос дівчини, який запитував "куму", чи вона жива.

За інформацією прес-служба патрульної поліції в Чернівецькій області, на дівчину склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП.
Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу на водія у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік.

Водночас водійці джипу, який рухався заднім ходом і допустив зіткнення з автівкою Nissan, можуть виписати штраф (розміром 340 гривень). Також її можуть позбавити права керувати транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Як повідомляє видання molbuk.ua у прес-службі патрульної поліції, винуватцем ДТП став джип Mitsubishi Pajero, який рухався попереду автівки з "кумами". За його кермом теж перебувала дівчина.

"Дівчина-водій, рухаючись заднім ходом на автомобілі Mitsubishi Pajero, не переконавшись у безпечному русі, допустила зіткнення з автомобілем Nissan Note. Обидві водійки відмовились від госпіталізації", - повідомили у прес-службі поліції.

Водійки пройшли освідчення на стан алкогольного сп’яніння. Результати його показали, що водійка Nissan була п’яною - 1,05 промілле.

Водночас патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) на водійку позашляховика.

А на водійку Nissan,яка знімала себе телефоном, склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Як повідомляв "Апостроф", у Києві на "зебрі" автомобіль таксі Uber скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода.