Прокурор з Києва влаштував терор поліції через штраф за п'яне водіння: мережа в шоці

Колишній прокурор Переяслав-Хмельницького, начальник першого слідчого відділу прокуратури м. Києва Юрій Білоус, який 24 серпня отримав від патрульних постанову про водіння у нетверезому стані, позивається на правоохоронців.

Про це повідомив у Facebook блогер і волонтер Роман Сініцин.

"О першій ночі його автомобіль Skoda Oktavia зупиняє екіпаж патрульки за дрібне порушення. В ході спілкування патрульні розуміють що Юра синій. Як і його колега-пасажир. Ну але пасажир має на це право, а Юра не дуже. Юра не палиться, що він з Прокуратури, але фотка в формі на правах якби намєкає. Колега пропонує копам хабар у 500$, що зафіксовано на їх бодіками, копи відмовляються. В результаті Юру везуть в медичний заклад де підтверджується стан його алкогольного сп’яніння. У вигляді 1.47 проміле алкоголю в крові", - пише активіст.

За його словами, Білоус наразі позивається на правоохоронців, аби ті скасували постанову і штраф. Прокуратура, пише Сініцин, також "пресує" поліцейських.

"Юрій Луценко а як у Вас заведено взагалі? Хрест на кар'єрі за такі зальоти? Чи хай працює молодий і переспєктівний?)", - звертається активіст до генпрокурора.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві нетверезий водій Ford Escort влаштував подвійне ДТП, після якого перекинувся на дах.