RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Які сюрпризи готує погода українцям: прогноз до кінця тижня

За прогнозами синоптиків, потепління в цьому році вже не варто очікувати, і найближчим часом буде тільки холоднішати.

Якою буде погода до кінця цього тижня, дізнавався "Апостроф".

Згідно з даними Укргідрометцентру, в четвер, 15 листопада, прохолодніше буде на території Київської області: від 1 градуса морозу до 1 тепла вдень і аналогічний температурний режим очікується в столичному регіоні вночі. Трохи тепліше буде на сході, півночі та в центрі України: 0-2 градуси тепла в денний час доби і від 0 до 4 градусів морозу вночі. А ось на півдні і заході країни будуть триматися "плюсові" температури: 2-8 тепла вдень і близько нуля вночі. Найтепліше в цей день буде на Закарпатті. Тут синоптики обіцяють до 11 градусів вище нуля в денний час доби, а вночі стовпчик термометра опуститься до 2-4 градусів.

Крім того, 15 листопада синоптики прогнозують мокрий сніг з дощем на заході, сході і півдні країни, включно з Кримом.

В останній день робочого тижня, п'ятницю, 16 листопада, температурна картина не зміниться, а опади у вигляді мокрого снігу з дощем покинуть територію Західної України. Тут буде хмарно з проясненнями. А ось на сході і півдні країни синоптики очікують дощі, що переходять вночі в мокрий сніг.

У суботу, 16 листопада, на всій території України окрім південних регіонів буде суха погода. Тільки на півдні очікується мокрий сніг, а в Криму дощі. В цей день в центрі на півночі і сході трохи потеплішає: денна температура очікується на рівні від 0 до 4 градусів тепла, а нічна від 2 до 5 морозу. На Заході України, навпаки, стовпчик термометра поповзе вниз: вдень тут буде від 1 до 4 тепла, а в нічний час доби 3-5 морозу. На півдні денні температури будуть триматися на позначці "нуль" градусів, а нічні опустяться до 2 градусів морозу.

Більш детально про погоду в найближчі дні читайте в матеріалі "Апострофа": Рання зима в Україні: синоптики назвали дати сильних морозів.