RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

З'явився морозний прогноз погоди на 18 грудня

Найближчими днями в Україні буде морозно, подекуди випаде сніг.

Про це написала в Facebook Наталка Діденко.

"Температура повітря становитиме вночі -6-12 градусів, при проясненнях, на Півночі, Сході та у Центрі, до -12-14 градусів. Протягом дня також буде холодно, у вівторок очікується не вище -3-8 градусів. На крайньому півдні та на Закарпатті - від 2 морозу до 2 градусів тепла. Сніг випадатиме у західних областях, на значній частині території України - без істотних опадів. Ожеледицю ми не любимо, але вона - є і буде, як вредна рівновага до красивого снігу на деревах", - написала метеоролог.

У Києві, за словами Діденко, 18 грудня істотні опади малоймовірні, вночі -7-9 градусів, вдень -5-7 градусів. Протягом тижня буде холодно.

"Цікава вимальовується надалі ситуація серед прогностичних схем: частина з них прогнозують тижневий мороз включно з вихідними, а одна моя улюблена прогностична модель, навпаки, дає на суботу-неділю потепління та збільшення опадів. Я притримуюсь точки зору улюбленої моделі, проте, якщо будуть зміни і "прихильники" морозу на 22-23 грудня перемагатимуть, звичайно ж, писатиму про це", - написала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", у понеділок і вівторок, 17 грудня і 18 грудня в Україні очікується істотне зниження температури, в західних областях очікується сніг.