RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Холодно і мокро: українців розчарували прогнозом погоди

У четвер, 24 січня, в Україні очікується сніг та дощі, більше пощастить жителям Криму. Тут встановиться зовсім не зимова погода.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Згідно з даними Укргідрометцентру в четвер, 24 січня, практично по всій території України очікуються опади у вигляді снігу і дощу. Тільки в Криму буде суха, але хмарна погода. За прогнозами синоптиків, самі рясні опади випадуть на сході і півдні нашої країни.

Найхолодніше в цей день буде на заході і півночі України: від 2 до 6 градусів морозу стовпчики термометра покажуть днем і близько 6-8 градусів з позначкою "мінус" очікується в нічний час доби. На сході і в центрі буде трохи тепліше: від 0 до 2 градусів морозу вдень і 2-4 морозу на цих територіях буде після заходу сонця.

Ще тепліше на півдні: 2-4 градуси з позначкою "плюс" стовпчики термометра покажуть вдень і всього близько одного градуса морозу - в нічний час доби. А ось в Криму встановиться зовсім не зимова погода. Денні температури на півострові будуть досягати 8-10 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів опустяться, але незначно, і покажуть 4-6 градуси з позначкою "плюс".

Детальніше про погоду до кінця поточного тижня, читайте в матеріалі "Апострофа": Погода на тиждень: багато снігу, але тепло.