Добре відзначили 5-річчя анексії: в мережі обговорюють арешт окупантами в Криму екс-президента

Окупаційний "Центральний районний суд" Сімферополя заарештував на дві доби екс-президента Криму Юрія Мєшкова за "опір працівникам поліції".

Про це повідомив отаман "Кримського козацтва" Сергій Акімов, передає "Крим.Реалії".

"Мєшкову дали дві доби арешту за неповагу до поліцейського, з них 2:00 йому зарахують, коли його затримали 18 числа", - сказав Акімов.

Російські силовики затримали Мєшкова в Сімферополі за заявою невідомої особи, що колишній кримський президент нібито знаходиться в стані наркотичного сп'яніння. Пізніше його повезли на огляд, однак, за словами Мєшкова, слідів алкогольного або наркотичного сп'яніння у нього не виявили.

Як відомо, в кінці лютого екс-президент Криму розкритикував окупаційна влада півострова за "зраду" Росії під час анексії півострова.

У соцмережах новина про затримання Мєшкова викликала ряд насмішок. Зокрема коментатори звернули увагу, що подія збіглася з річницею анексії півострова.

Юрій Мєшков (уродженець Дніпропетровської області в УРСР) - кримський політик і юрист, перший і єдиний президент Криму (1994-1995), формальний голова Ради Міністрів Криму (1994).

Як повідомляв "Апостроф", в Росії набирає обертів абсурдна ідея з приводу Криму.