День служби безпеки України: привітання, вірші і смс

Своє професійне свято 25 березня відзначають працівники СБУ. Ця традиція з'явилася в 2001 році за указом президента. Свято є офіційним, але вихідного дня в його честь не роблять. А ось привітання представники цієї сфери отримують в повній мірі. Влаштовуються заходи, форуми, проводяться конференції та лекції. Але такі святкування не є обов'язковими, тому всі органи влаштовують їх на свій розсуд.

Якщо у вашому оточенні є представники служби безпеки, ви можете привітати їх зі святом, використовуючи кращі поздоровлення з Днем СБУ, які раніше відібрав "Апостроф.Лайм".


Фото: voentorg.org

Привітання з Днем працівників СБУ у віршах і прозі

***

Настрою стрімкого, молодечих сил,

Творчого натхнення, соколиних крил.
В кожнім починанні - бачення мети,
У добрі та праці кожен день рости!


Рівноваги духу в радості й журбі,
За народну справу звершень в боротьбі,
Щоби Україна волею цвіла
І про неї слава на весь світ ішла.

***

Вони на варті нашого життя,
Від лиха нас завжди оберігають.
І з честю служать вони нам,
Хоча про це ми інколи й не знаєм.
В день СБУ ми хочем привітати,
Вас добрим й лагідним слівцем,
І вам здоров’я побажати,
І залишатись твердим "олівцем"!

***


Фото: voentorg.org

***

Сердечно вітаємо співробітників Служби безпеки України! Сподіваємось, що у своїй діяльності ви завжди керуватиметеся патріотизмом, професіоналізмом, високою відповідальністю за долю кожної людини, за сьогодення і майбутнє України. Бажаємо вам успіхів у служінні нашій державі й народу, творчої наснаги та міцного здоров'я.

***

Вітаю з Днем служби безпеки України і хочу побажати виконувати свою роботу правильно і якісно, завжди залишатися на сторожі безпеки всієї країни, захищати свої ідеї та права людей, ніколи не потрапляти в пастку і постійно тримати на контролі, де криється істина.

***

Добре, коли є кому захистити. І дуже добре, коли захисник сильний. Бажаємо вам бути сильними, і щоб завжди було кому подякувати вам за ваш неспокійний труд!

***

Сьогодні не простий день, День СБУ. Так що висловимо своє визнання всім тим людям, які працюють в службі безпеки України і кожен свій робочий день присвячують тому, щоб захищати нас, простих людей, від загроз зсередини і ззовні країни. Зі святом вас!

***

На The Лайм також читають:

Краса без фільтрів: ТОП-10 українських зірок без макіяжу

The Prodigy покликали шанувальників на похорон Кіта Флінта

Надя Дорофєєва вийшла на сцену без штанів

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.