WOG та Маша Єфросиніна анонсували нову благодійну акцію "Дорога до серця"

новини компаній

Компанія WOG спільно з Українською біржею благодійності, благодійним фондом "Твоя опора" разом з Машею Єфросініною оголосила про початок нового етапу соціального проекту "Дорога до серця".

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Під час акції "Дорога до серця", яка триватиме до кінця літа, організатори планують зібрати 1 млн 330 тис грн, які будуть спрямовані на придбання УЗД-апарату для Інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова.

Важливо зазначити, що кожен рік в Україні майже 5 тисяч немовлят народжуються з вадами серця, третина з них виписуються, не підозрюючи про хворобу. Близько 800 дітей внаслідок цього не доживають навіть до року.

"Великий бізнес не може діяти ізольовано від суспільства - він повинен вносити свою лепту у вирішення проблем. WOG вже більше 10 років реалізує проект в медичній сфері "Дорога до серця". І нам вдалося забезпечити ремонт обладнання в медзакладах по всій країні, придбати сучасні апарати, тим самим рятуючи дитячі життя. На цей раз спільно з партнерами проекту - Українською біржею благодійності, БФ "Твоя опора" разом з Машею Єфросініною - ми направляємо кошти на придбання УЗД-апарату, завдяки якому фахівці з можуть діагностувати порок серця у дітей і врятувати життя. Віримо, що наші клієнти підтримають проект і будуть купувати кавові напої в благодійних стаканчиках", - коментує Олена Осипчук, директор з комунікацій WOG.

Взяти участь в акції може кожен: необхідно придбати кавовий напій в особливому благодійному стаканчику на будь-якому АЗК мережі WOG. Вартість стаканчика - 2 гривні, акція триватиме, поки не будуть розкуплені всі стаканчики.

Також можна зробити благодійний внесок онлайн на сайтах Української біржі благодійності та БФ "Твоя опора", або відправити СМС на номер 88 001 (вартість СМС - 20 грн.)

"Для нас, як для фонду, мета якого - допомагати важкохворим дітям і сиротам, участь в даній акції надзвичайно важлива. Щорічно в цій медустанові обстежують 10-12 тисяч дітей і 700-750 малюків оперують. На жаль, через недофінансування заклад не може придбати техніку. Із задоволенням приєдналися до акції "Дорога до серця, яка творить чудеса ..." компанії WOG", - говорить засновник і генеральний директор фонду "Твоя опора" Валерія Татарчук.

"Співпраця з WOG - це велика перемога, руйнування стереотипу, який заважав залучати великі кошти. В нашій країні збирати гроші на різні потреби дуже важко - впливає і економічна нестабільність, і недовіра людей, і інші фактори. Вважаю, що об'єднуючись, ми здатні досягти набагато більшого, ніж окремо. Це круто, коли люди, купуючи смачну каву, будуть причетні до доброї справи - внесуть внесок у порятунок маленьких сердець", - ділиться Маша Єфросиніна.

Інформаційним партнером "Дороги до серця" виступило "Наше радіо", яке під час проведення акції буде розповідати радіослухачам про умови проекту та інформувати про результати.

Підсумки акції "Дорога до серця, яка творить чудеса ..." будуть підведені і оприлюднені 31 серпня під час четвертого благодійного фестивалю для всієї родини "Charity Weekend. Твоя опора", заснованого Машею Єфросиніною спільно з фондом "Твоя опора".