Ми вам покажемо: відома партія зганьбилася перед українцями через вульгарну рекламу

Партія "Сила людей" опублікувала фотоколаж, в якому обіграла відомий гумористичний номер за участю Володимира Зеленського.

"Політика перетворилася на шоу-бізнес. Це не тільки українські реалії, це світова тенденція. Ми п'ять років відкрито будуємо партію "Сила людей" без тіньового господаря і міняємо систему на місцях. Проте аби пробитися до вашої уваги зараз – маємо грати за новими правилами. Ми готові! Нам є що показати!", - йдеться на сторінці партії в Facebook.

Нагадаємо, що в номері "95 кварталу" Зеленських грає на роялі без допомоги рук.

"Як можна голосувати за партію, яка вважає виборців тупим бидлом, яке ведеться на голі дупи??? Пооовне розчарування дешевою банальністю, яка вже пахне нафталіном! Сумно", "Вбийте піарщика)))) Ви дійсно вважаєте ЦЕ цікавим піар-кроком???? Після цього чомусь не цікаво "що покажуть"((((...не вистачає "піаніна" для повної відповідності вимогам "сучасного" виборця((((", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", на президентських виборах 2019 року партія "Сила людей" відкликала свого кандидата Дмитра Гнапа на користь Анатолія Гриценка.